Followers

Wednesday, February 2, 2011

~next POST~

السلام عليكم ورحمة الله 

alhamdulillah,,buat yg kesekian kalinya aiza masih lagi dpt menghirup udara di muka bumi ALLAH ini..dan diberi kesempatan utk menulis sesuatu di blog yg telah lama kutinggalkan ini..mane tau kalo2 suatu ari nnty aiza dah xdpt peluang utk meluahakn perasaan di blog ni..takdir ALLAH xsiape yg tau..

utk post kali ni aiza xde cter yg khusus utk dceritakan dcini..erm,,juz nak bercerita tntg dri ni..yela,,lepasan SPM la katekan..masa mesti la byk yg trluang..haha..mmg byak sgt pon..kadang2 rse cam da xtau nak wtpe..awal tahun dulu aiza g cari pengalaman bekerja sebgai waitress d sebuah kedai makan..mmg penat.baru aiza tau betapa ssahnya mncari duet ni..hoho..n genap sebulan aiza kerja,aiza berhenti..atas sebab2 peribadi..

dalam masa yg sama,,skang aiza tgah buat lesen memandu..tp aiza juz amek lesen utk kelas D je..ataupon sng nak ckap lesen kete..first time drive,,rse mmg mencabar gak r..bwak plak kat jalan kampung..mmg debar gler r..tp makin lama aiza makin selesa..best drive!!mule2 tu mmg xpndai nak tukar gear..mesti salah masuk gear..al maklumla bwak kete manual..kalo auto mybe sng ckit kot..n aiza akan g wat test JPJ 18 februari ni..doakan aiza berjaya!!!gerun gler!!

kalo jumpe sesape,,mesti diorg tnye skang tgah wtpe..xkerje ke..mmg wat mase ni aiza xkerja..tp aiza bkan duk umah goyang kaki jek ek..skang aiza sdang meng'improve'kan lagi skill memasak aiza...tiap2 ari mmg akan ade satu atau lebih jenis lauk yg aiza kne masak..best!!lebey kurang test jugak la..tp test ngan ibu n abah sendiri jek..hehe..(ingat drive je ke yg ade test??)ngee~

erm..ramai gak org ckap kalo duk umah jek mesti jd makin gemuk..haha..so,,aiza akan buktikan yg hypothesis tu sama sekali SALAH!!berat mmg r makin naik..tp xla naik byak..still dlm lingkungan 'selamat' lagi la..hehe

erm..rsenye smpai cni je kot..utk HANIFATIN..saya da kemaskini blog saya..hehe..saya tau awak rindu kat sya..ngee~k la ek..jmpe lagi d lain post..assalamualaikum..

~HarGaILaH aPa YG ADE pADA KIta..PeLUaNG hAnyA DaTNaG SeKaLI..sIfAt TaMaK AkAn mEmbAWA kEPaDA KerUgiAN~

4 comments:

Hanifatin said...

bile kau update? aku tak prasan pon.
a'ah mmg aku rendu kauu . HAHA :P

amek lesen dah ek.
aku jea belum lagi.. haishh =.='

e-ja@miera said...

haha..da lme da ak update..
ak pon rndu ko gak..

ak tggu test jpj 18 feb ni..doakan ak ek!!hehe

NIFA said...

haha. yea yea.
aku doakan kau.
doakan kau fail.xleyh amek lsen mcm aku! haha. >.<
tade tade..aku doakan yg terbaek untuk kwn aku.
update byk byk lgi.
weyh, klau aku wt survey, pstu aku tag kau, nak x? hehe =.='

e-ja@miera said...

haha..ok jek..ko tag la byk mne pon ko nak..femes sikit nnty..ahahhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mari Dengar =)